8,4 op Klantenvertellen (375 beoordelingen)

Dakkapel opties

Dakkapel exterieur

 

Rolluik / sunscreen
Een rolluik of een sun screen op uw dakkapel is mogelijk. Als u dit geplaatst wilt hebben dan wordt daar direct rekening mee gehouden bij het uitvoeren/voorbereiden van uw dakkapel. De bak wordt geplaatst achter het boeiboord of netjes bij een pannendak onder de dakgoot. Bediening is elektrisch en het betreft een Somfy motor. Tegen meerprijs kunt u ook gebruik maken van een app pakket waarmee deze op afstand bedienbaar is. Uiteraard kunt u ook altijd kiezen voor een wandschakelaar, zowel opbouw als inbouw.

Verholen goten / loodvervanger / gekleurd lood
Er zijn pannen die een verholen gootsysteem vereisen. Een verholen gootsysteem is een compleet systeem voor het afvoeren van regenwater bij plaatsing van een dakkapel. Door de verborgen (verholen) ligging onder de dakpan. Daarbij ontstaat een fraaie afwerking.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot loodvervanger als ook gebruik van gekleurd lood (denk aan rood lood voor uw rode dakpannen).

Vraag hier bij uw offerte naar voor meer informatie.

Nadere specificaties

  • zon- en warmte werend
  • extra isolatie
  • diverse kleuren mogelijk
  • inbraak preventie
  • verduisterend
  • extra privacy
  • afstandsbediening als bediening

HR ++ glas
HR ++ glas genoemd is een extra isolerende beglazing, het is aan de spouwzijde van de binnen ruit voorzien van een iconenlaagje (metaalcoating) waar u niets van ziet. Daarnaast heeft HR ++ glas in uw dakkapel een extra energiebesparing en een zelfde lichtdoorlatendheid.

HR ++ glas wordt standaard toegepast in de dakkapellen.

Houtnerf folie
Kozijnen en ramen met houtnerf in kleur zijn in principe mogelijk in diverse ral kleuren. Zoekt u een eigen ral kleur?  Vraag hier naar bij uw offerte.

Zinken bekleding
Het is tevens ook mogelijk om de dakkapel aan de buitenzijde met zink te laten bekleden.

Roedes in glas
Dit is mogelijk. Tevens kan de roedeverdeling aangepast worden aan de uw wens indien er bijvoorbeeld bij uw woning op de andere verdiepingen ook reeds sprake is van glas met roedes.

Sierkraal/Sierlijst
De dakrand wordt in plaats van een dak trim uitgevoerd met een gezette kraal. Ook hier zijn diverse mogelijkheden zoals ook afwerking met zinken kraal.


DAKKAPEL INTERIEUR

Insectenhor
Insecten hor wordt kant-en-klaar op de maatvoering van de raam sparing gemaakt. U kunt kiezen uit een inzet hor systeem of  een rol hor systeem. De kleur geleiders is leverbaar gelijk aan draaideel kleur.

Ventilatie roosters
U kunt ventileren onder alle weersomstandigheden en zeker in een slaapkamer is dit heel erg belangrijk voor de gezondheid. Het rooster kan zowel in het vaste gedeelte van het kozijn als in het draaiende gedeelte en is hand bedienbaar aan de binnenkant. Roosters zijn eenvoudig zelf schoon te maken vanaf de binnen kant en zijn in diverse kleuren leverbaar.

Aftimmering dakkapel
Aftimmeren van de dakkapel aan de binnenzijde wordt uitgevoerd met gipsplaat, afwerklatten en optioneel een vensterbank.

Daarnaast bestaat voor wat betreft dakkapel aftimmeren ook de optie om een luxe aftimmer plaat te gebruiken of om de binnenzijde te laten stuken.

Klimaatbeheersing
Door plaatsing van een airco regelt u het juiste klimaat in uw dakkapel; koelen, warmen en ventileren. De unit is fluisterstil en energiezuinig.

Plissé gordijnen
Plissé gordijnen verfraaien uw ramen en bieden u privacy. Het grote bijkomende voordeel is dat het in het frame van het raam zit, waardoor het gordijn niet in de weg zit bij het open/sluiten van het raam.

Jaloezie tussen glas
Nooit meer de kinderen of de kat in de lamellen, want deze lamellen zitten tussen het glas en zijn heel makkelijk bedienbaar.

LET OP! Wel lange levertijd zodat de tijd tussen akkoord offerte en de plaatsing van uw dakkapel automatisch langer wordt.

Wand aanhelen
Als de dakkapel 2 kamers bevat dan kan de wand worden aan geheeld met gipsplaat of gipsblokken. Tijdens een zolderverbouwing kunnen er op deze manier kamers worden gecreëerd.

Inbouwspots
Verlicht uw dakkapel met deze moderne en energiezuinige inbouwspots in het plafond van uw dakkapel.

Schuifdeurtjes onder dakkapel
Knieschotten bieden de opbergruimte die u anders onbenut laat onder de dakkapel. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van MDF schuifdeuren.